Inloggen voor leden  

   

 
Hartelijk welkom op onze website

 

 

Wilt u ook eens kennismaken met de Schietsport dan bent u van harte welkom op iedere Maandagavond vanaf ca 19.30 uur in ons clubhuis. Op de pagina Nieuws vindt u de laatste nieuwtjes.
Wilt u verder eerst nadere informatie dan kunt u dit kenbaar maken door een mailtje te sturen naar onze secretaris (z
ijn mailadres vindt u onder het kopje Alg. informatie).


Wij zijn iedere maandagavond vanaf 19.30 uur open. U bent tot niets verplicht dus kom gerust eens binnen om te proeven van de schietsport. Uiteraard mag u zelf ook schieten. Dit kan de eerste 2 maanden volledig gratis. Ook kunt u de diverse schutters zien die volop in training zijn voor de diverse wedstrijden. Dit geldt zowel voor Luchtgeweer als Luchtpistool. Voor jeugdschutters en veteranen (55+) zijn er oplegsteunen beschikbaar. Naast deze disciplines hebben wij ook de mogelijkheid om op 10 meter met Kruisboog te schieten. Deze tak van de schietsport is zeer in trek en het aantal beoefenaars is groeiende. Het wedstrijdseizoen is voorbij en de schutters hebben nu ruim de tijd om u e.e.a. bij te brengen van de fascinerende schietsport.

Op de pagina [Linkjes & sponsoren] komen regelmatig nieuwe bedrijven die onze club een warm hart toe dragen.

 

Indien u als bedrijf onze club wilt sponseren neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen naar onze secretaris.


H. ten Kate (voorzitter)

 .